Accu Revisie Programma: mijn eerlijke review

Herken jij dit? Je hebt een mooie accuboormachine (of ander elektronisch apparaat) waar je altijd super fijn mee hebt kunnen werken en van het een op het andere moment doet de accu het niet meer…

Het is geen geheim dat het aanschaffen van een nieuwe (accu)boormachine online of in de winkel niet goedkoop is  Een andere optie is het kopen van een nieuwe accu, maar ook dit is niet goedkoop. Sterker nog,.. de prijzen van accus’s blijven maar stijgen.

Als ervaren klusser en doe-het-zelver heb ik dit tevens zelf ervaren en weet hoe vervelend het is om noodgedwongen je accu-gerelateerde apparatuur te moeten vervangen. omdat ik zelf tegen dit probleem aanliep ben ik opzoek gegaan naar een geld besparende oplossing. In deze zoektocht ben ik terecht gekomen bij het Accu Revisie Programma van accurevisiemethode.nl (eigenaar Joop Koot). Omdat dit Programma mij duizenden euro’s heeft bespaard en jij dit ook (vanuit thuis) kunt, hierbij mijn eerlijke review:

accu-revisie-programma

Welke accu’s kan ik reviseren met het Accu Revisie Programma?

Aan de hand van het Accu Revisie Programma weet je in een klap hoe je diverse soorten accu’s kunt reviseren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De accu van een auto
 • De accu van een laptop
 • De accu’s van smartphone/mobieltjes
 • De accu van e-bikes
 • Loodzuur accu’s
 • Lithium-ion (Li-ion) accu’s
 • Nikkel-cadmium-accu’s (NiCd)
 • Batterijen, waaronder: AA-batterijen en AAA-batterijen, 24V batterijen, 12V batterijen, 9V batterijen, 6V batterijen en oplaadbare batterijen
 • De accu van een golfkar
 • De accu van een heftruck
 • Nikkel-metaalhydride-accu (NiMH)
 • AGM accu’s (Absorbent Glass Mat)
 • En nog veel en veel meer!

accu-revisie-programma

Verder krijg je in het Programma ook uitgelegd hoe je aan gratis oude accu’s kunt komen en wat de meest voorkomende fout is die gemaakt wordt bij het reviseren van een auto-accu.

Waarom ik zo blij ben met de aanschaf van programma?

Als je het mij vraagt is het Accu Revisie Programma een koopje en krijg je veel waar voor je geld. De handleidingen zijn overzichtelijk en voorzien van heldere uitleg in combinatie van verduidelijkende foto’s. Zoals het Programma zich verkoopt: ik heb nooit meer een accu hoeven te vervang of te kopen. Dit heeft mij enorm veel geld bespaard!

Bovendien haal ik mijn voordeel momenteel uit de het bonusmateriaal dat je bij de aanschaf van het Programma erbij krijgt (Joop’s Accu Business Handleiding). Hiermee had ik al heel snel de investering van de cursus terugverdiend. Als je het mij vraagt is het Programma enorm waardevol en is het 100% zeker de investering waard.

Profiteren van €10,- extra korting? Bestel vandaag nog  →

De kosten van het Programma

De adviesprijs van het programma is €299,00. Echter gaat het de verkoper niet om het geld en heeft er daarom een zeer interessante en aanbieding van gemaakt:

Het Accu Revisie Programma kost momenteel slechts €47,00 (eenmalige aanschafkosten). Let op; dit is een tijdelijke actie. Als we accurevisiemethode.nl mogen geloven kan de prijs elk moment verhoogd worden naar €67,00.

Wil jij ook je hele leven geen nieuwe accu meer hoeven te kopen en wil je veel geld besparen? Dan raden we echt aan om het Accu Revisie Programma aan te schaffen. Bovendien: waarom zou je de gok niet wagen? Bij de aanschaf zit een 60 dagen niet goed geld terug garantie inbegrepen.

Profiteren van €10,- extra korting? Bestel vandaag nog  →

Dus nog even voor de duidelijkheid: Aan de hand van de Accu Revisie Methode hoef je nooit meer een vervangende accu te kopen voor je auto, elektronisch apparatuur en diverse andere apparaten. Dit bespaart je enorm veel goed! De eenmalige aanschafkosten van het Accu Revisie Programma weegt niet op tegen de vele honderden tot duizenden euro’s die je anders kwijt bent aan het kopen van nieuwe accu’s.

De inhoud van het Accu Revisie Programma

Het Accu Revisie Programma is een duidelijke cursus waarin je stap-voor-stap leert hoe je oude en lege accu’s kunt reviseren, oftewel: hoe je een lege accu weer tot leven kunt krijgen. En dat middels simpele spulletjes die je in je huis hebt liggen. Door deze simpele methode toe te passen hoef je nooit meer een nieuwe accu te vervangen en kopen. Het Programma bestaat zoals gezegd uit enkele stap-voor-stap handleidingen gevuld met duidelijke foto’s en uitleg. De handleidingen zijn duidelijk en voor iedereen goed te begrijpen.

Profiteren van €10,- extra korting? Bestel vandaag nog  →

Gratis extra waardevolle bonussen

Naast het feit dat je toegang krijgt tot de stap-voor-stap cursus die je leert oude of lege accu’s te reviseren, krijg je toegang tot enkele mooie en zeer waardevolle bonussen:

 1. Bonus item 1 t.w.v. €37,00 – Joop’s Accu Business Handleiding: kort gezegd leer je in deze handleiding hoe je een ‘accu revisie business’ op kunt zetten zodat je vervolgens zelf geld kunt verdienen met het reviseren van accu’s. Hierdoor kan je zelf honderden tot duizenden euro’s verdienen.
 2. Bonus item 2 (premium versie t.w.v. €9,95) – Levenslange updates: als vertrouwen bedankje krijg je bij de aanschaf van het Programma automatisch levenslang toegang tot alle updates waardoor je altijd verzekerd van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom de accu revisie methode.

Tot slot ben je dus nogmaals gezegd verzekerd van een 60 dagen niet goed geld terug garantie.

Direct het Accu Revisie Programma aanschaffen

Wil je veel geld besparen en ben je er net zoals ik van overtuigd dat het Accu Revisie Programma voor jou dé oplossing is? Twijfel dan niet en neem een kijkje op de website van Joop Koot. Hier vind je meer aanvullende informatie over het Programma en kan je direct aan de slag met zijn methode. Zoals gezegd kan je vandaag nog profiteren van €10,00 extra korting, dus twijfel niet te lang! 

Klik hier om het Accu Revisie Programma te bekijken  →

Nooit meer een accu kopen?!

Nooit meer een accu kopen?!

Nooit meer een accu kopen en honderden tot duizenden euro's besparen? Jij kan dit ook aan de hand van het Accu Revisie Programma!
Meer info
accurevisiemethode.nl

Gratis bouwtekeningen downloaden?

Wil jij gratis bouwtekeningen voor steigerhout klusjes ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste berichten? Klik dan gauw hier.

Méér dan 10.000 bouwtekening vind je hier!

Bouwtekening categorieën

Download 10.000 bouwtekeningen