Eerlijke Kippengids review

Hey doe-het-zelver! Leuk dat je bij deze Kippengids review terecht bent gekomen. Sta jij op het punt om zelf een steigerhouten kippenhok te maken? Vertik je het om de hoofdprijs in de winkel te betalen voor een nieuwe kant-en-klare kippenhok? Mooi, want dan weet ik zeker dat de Kippengids écht iets voor jou is! De Kippengids is namelijk dé oplossing om goedkoop stap-voor-stap zelf een professionele kippenhok te maken. En niet alleen dat…

Benieuwd wat ik van De Kippengids vind en waarom ik dit handboek aanbeveel? Hierbij mijn eerlijke review over de Kippengids.

Goedkoop zelf een kippenhok maken?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Kippengids is helaas niet gratis. Daarentegen is de Kippengids niet duur. Voor slechts €17,- ben je al trotse eigenaar van dit zeer waardevolle handboek.

Als je nagaat wat een kant-en-klare kippenhok in de winkel kost, is de aanschaf van de Kippengids slechts een koopje! Je bespaart direct honderden tot duizenden euro’s! 😉

kippengids review

De inhoud van de Kippengids

De naam zegt het al: kippen-gids. Een gids die jou stapsgewijs leert hoe je zelf een kippenhok kunt maken. De Kippengids geeft je toegang tot tientallen unieke bouwtekeningen voor het maken van een kippenhok. De bouwtekeningen kippenren zijn zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren klussers.

Je krijg het handboek in de vorm van een e-book zodat je deze ook makkelijk uit kunt printen (dit is toegestaan!). De gids is overzichtelijk en stapsgewijs opgebouwd. Verder is de Kippengids gevuld met vele handige tips voor. Tips voor bij het bouwen van een kippenhok als voor het houden van eigen kippen.

Waarom de Kippengids?

Met de Kippengids bouw je hét perfecte kippenhok – volledig naar eigen wens en krijg je extra waardevolle tips toegereikt. De Kippengids is zoals gezegd een handboek die je stapsgewijs uitlegt hoe je zelf een steigerhouten kippenhok kunt maken, maar geeft daarnaast ook diverse handige tips bij het zelf houden van kippen. Dit zijn de voor- en nadelen op een rijtje:

Voordelen van de gids

Zoals gezegd is het kopen van een kant-en-klare kippenhok in de winkel niet goedkoop. Door zelf een kippenhok te maken bespaar je honderden tot duizenden euro’s. Daar weegt de minimale aanschafwaarde van de Kippengids niet tegenop. Na aanschaf van de gids ontvang je direct een link waar je de gids in de vorm van een e-book kunt downloaden. Je hoeft dus niet te wachten en kunt direct aan de slag!

Buiten het feit dat je toegang krijgt tot tientallen unieke stapsgewijze kippenhok bouwtekeningen, leer je ook alles over het zelf houden van kippen. Een alles in 1 gids dus!

Daarnaast ben en blijf je altijd baas over het eigen ontwerp. Je hebt altijd zelf de keuze en de mogelijkheid om af te wijken van de bouwtekening. Bovendien kan je zelf kiezen wat je met de afwerking van het eindproduct doet. Wellicht wil je het kippenhok voorzien van een likje verf of wil je de constructie op eigein ingeving uitbreiden.

Ben je van jezelf geen handige klusser of heb je weinig ervaring met het maken van een kippenhok? Niet getreurd! De Kippengids is stapsgewijs ingedeeld zodat deze voor iedereen goed te begrijpen is. Dus ook voor jou! Bovendien kan iedereen leren klussen. Oefening baart kunst: hoe vaker je zelf klust, hoe handiger je wordt.

Tot slot moet je niet vergeten dat zelf klussen leerzaam en leuk is.

Nadelen van de gids

Simpelweg gezegd zie ik geen nadelen. Als je het ons vraagt brengt de aanschaf van de Kippengids enkel voordelen met zich mee. Het enige waar je over kunt twijfelen is het feit dat de Kippengids enkel een digitale e-book versie is. Maar of je dit echt een nadeel kunt noemen? Je kunt het e-book immers uitprinten en hiermee direct aan de slag!

Kippengids review: mijn conclusie

Ik ben van mening dat de inhoud van de Kippengids zeer waardevol is en dat de Kippengids het geld dubbel en dwars waard is. Zoals gezegd kan je enorm veel geld besparen door zelf je eigen kippenhok te maken. Voor slechts €17,- heb toegang tot tientallen zeer professionele en waardevolle bouwtekeningen kippenhok met daarbij handige tips voor het houden van kippen (deze tips zijn niet voor de hand liggend). We vinden de Kippengids een echte aanrader!

Direct aan de slag met de Kippengids

Dus wil jij net als vele andere voorgangers zelf goedkoop een kippenhok maken en honderden tot duizenden euro’s besparen? De Kippengids biedt jou deze mogelijkheid. Neem een kijkje op de website van de Kippengids voor meer informatie en start vandaag nog met het maken van je eigen professionele kippenhok. Zelf een kippenhok maken kan eigenlijk niet zonder een goede bouwtekening kippenren.

Begin vandaag nog met de Kippengids en ontdek de voordelen →

kippengids review

Goedkoop hét perfecte kippenhok maken?

Bouw hét perfecte kippenhok met de Kippengids: bouwtekeningen kippenhok + waardevolle tips om zelf kippen te houden.
Meer info
kippengids.nl

Gratis bouwtekeningen downloaden?

Wil jij gratis bouwtekeningen voor steigerhout klusjes ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste berichten? Klik dan gauw hier.

Méér dan 10.000 bouwtekening vind je hier!

Bouwtekening categorieën

Download 10.000 bouwtekeningen