Zelf een kinderbureau maken? Download een .pdf bouwtekening hier!

Hi klusser, wat leuk dat je zelf een kinderbureau wilt gaan maken. Althans, hier ga ik vanuit aangezien je op dit artikel hebt geklikt. Hoe gaaf zou het zijn als je voor je eigen kind(eren) zelf een bureau in elkaar kunt timmeren? Iedereen kan dit, dus jij ook! Een kinderbureau maken is helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt. Je hebt hier echter wel een juiste bouwtekening kinderbureau voor nodig.

Kortom; wil je daadwerkelijk aan de slag wilt gaan met het maken van een steigerhouten kinderbureau? Dan ben je bij dit artikel op de juiste plek beland. In dit artikel lees je namelijk onder andere uit waar jij meerdere professionele steigerhout bouwtekeningen kunt downloaden.

Lees ook: bouwtekening poppenhuis, Bouwtekening zeepkist, bouwtekening kist, bouwtekening zandbak of een van de vele andere bouwtekeningen.

Waarom zelf een kinderbureau maken?

Zelf klussen biedt diverse voordelen. Voor het geval je nog twijfelt, hierbij nog enkele redenen waarom het voordelig is om zelf een kinderbureau te maken:

 • Zelf klussen is makkelijke manier om veel geld te besparen. Het is veel goedkoper dan het kopen van een bureau in de winkel. Je bespaart makkelijk tientallen tot honderden euro’s door te doe-het-zelven.
 • Zelf klussen is leerzaam (en bovendien leuk!). Het levert dus ook een gezonde dosis zelfvertrouwen en voldoening op.
 • Zelf klussen geeft je de mogelijk af te wijken van de constructie. Je bent eigen baas over het ontwerp en bepaald dus zelf hoe het eindproduct eruit komt te zien.

Genoeg redenen dus om snel aan de slag te gaan met het maken van je eigen (steigerhouten) kinderbureau. Klaar om snel aan de slag te gaan en veel geld te besparen?

Veel geld besparen en goedkoop zelf klussen?

Downloaden 10.000+ professionele en unieke steigerhout bouwtekeningen en start vandaag gegarandeerd nog met de bouwtekening die jij zoekt!
Meer info
fredsbouwtekeningen.nl

Voorbereiding zelf een bureau maken

Tof dat je aan de slag gaat met het maken van een kinderbureau. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent voordat je aan de kus gaat. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat je ongestoord lekker door kunt klussen. Zo bespaar tijd en dus nog meer geld (tijd = geld). Stel jezelf ter voorbereiding van tevoren de volgende vragen:

 • Heb ik alle benodigde materialen klaarliggen?
 • Is het (steiger)hout droog bewaard?
 • Heb ik alle benodigde gereedschap klaarliggen?
 • Is mijn werkruimte klus-klaar?
  • Is muziek voorziening aanwezig? Muziek werkt stimulerend!
  • Is de werkruimte opgeruimd? Een overzichtelijke werkruimte werkt prettig.
 • Heb ik de juiste afmetingen kinderbureau bij de hand?*

*De afmetingen waar je rekening mee moet houden vind je meestal op de bouwtekening die je gebruikt. Veiligheid bioven alles.

Professionele bouwtekening kinderbureau (pdf) downloaden?

Nu je zeker weet dat je zelf aan de slag te gaan en weet hoe je je optimaal kunt voorbereiden, is het tijd om aan een jusite bouwtekening te komen. Zoals beloofd vertel ik je waar je deze vindt:

Professionele bouwtekeningen vind je in het Bouwtekeningen Pakket van steigerhoutklusser Fred Schouten. Fred’s Bouwtekeningen Pakket bestaat uit méér dan 10.000 professionele steigerhout bouwtekeningen. Bowutekeningen in allerlei vormen en maten. Dit geldt ook voor een bouwtekening kinderbureau.

Waarom deze bouwtekeningen een aanrader zijn?

De bouwtekeningen uit Fred’s Bouwtekeningen Pakket zijn bijeen verzameld door een ervaren steigerhoutklusser die ooit zelf tegen het probleem aanliep dat goede bouwtekeningen moeilijke te vinden en verkrijgen zijn. Je vindt ze wel, maar vaak zijn ze niet compleet en dus erg onbetrouwbaar. Met deze reden heeft hij dus méér dan 10.000 waardevolle bouwtekeningen bij elkaar gebundeld. Bouwtekeningen die wél compleet zijn en van alle benodigde informatie voorzien zijn.

De bouwtekeningen uit het pakket zijn erg toegankelijk. Doordat de tekeningen erg duidelijk en overzichtelijk zijn kan iedereen ermee aan de slag. Jij dus ook!

Veel succes én plezier bij het maken van een kinderbureau Gr. Jack! 😉

Lees ook...
Kapstok steigerhout maken? Klik hier voor .pdf bouwtekening!
kapstok-steigerhout-maken

Zelf een kapstok steigerhout maken? Download pdf bouwtekening hier! Wil jij zelf kapstok steigerhout maken? Gaaf dat je zelf aan Lees meer

Bouwtekening poppenhuis downloaden? Klik hier voor .pdf!

Zelf een poppenhuis maken? Hier vind je handige tips en een bouwtekening! Hey klusser! Wat leuk dat je zelf een Lees meer

Bouwtekening Loungebank Downloaden? Klik hier voor een .PDF!

Professionele Loungebank maken? Start vandaag nog met klussen! Altijd al je eigen steigerhouten loungebank op maat willen maken? Veel doe-het-zelvers Lees meer

Bouwtekening Schraag Downloaden? Klik Hier voor een .PDF!
bouwtekening-schraag-downloaden

Bouwtekening schraag downloaden? Begin Vandaag nog met Klussen! Altijd al je eigen schraag willen maken? Tof dat je dit artikel Lees meer